Despre

About page v2.0
Despre  autor
Florin mă cheamă şi sunt proprietarul a tot ceea ce înseamnă conţinut de pe această parcelă internetică. Actualul nickname a fost creat mai în glumă mai în serios şi mi-a fost lene să-l schimb, aşadar, de 4 ani încoace aşa mă puteţi găsi în online.
Proiecte
SuceavaPeStradă : La începuturile lui, SPS se voia un fel de corespondent local al PeStradă, dar cu timpul a “suferit” lansări şi relansări şi în cele din urmă a făcut stop cardiac. Am fost co-fondator şi autor.
VândSunete : Autor, reprezint partea din proiect care se ocupă de Trance, Progressive House şi Electro. (deşi recomandările mele sunt în majoritate Trance)
Despre blog
Actuala chestie pe care o deţin şi o numesc blog personal a luat naştere pe 19 decembrie 2008.
Ca şi cel de acum, blogul de pe  blogspot (predecesorul celui actual) a suferit multe modificări atât de ordin estetic cât şi în ceea ce priveşte subiectele abordate. În primă fază  a fost blog personal, apoi blog auto, Fan-blog Sim City 4 şi acum photo blog. Dar nu mă mai ocup de el, aşa că nici nu mai are rost să vă dau adresa. (plus de asta nici eu nu stiu ce modificări vor apărea în viitor). Dacă te interesează ce scriu eu, găseşti RSS Feed în sidebar. Pentru modalităţi de contact, alte conturi şi etc., du-te tare în pagina de Contact. Atât.