#Win7 Visual Style : Daydreaming 24/7

W7.Pro2

Lumea se plictisește, lumea nu are ce face așa că se apucă să schimbe. Să schimbe tema de exemplu. Și dacă tot auziți o voce în cap (probabil aveți probleme la mansardă) care vă zice să schimbați look-ul windowsului, am eu o propunere demnă de luat în considerare. Pe numele de botez Daydreaming 24/7, tema păstrează transparența caracteristică lui 7, dar arată mai puțin…sticlos dacă îi pot spune așa. Luați de vă uitați :

DaydreamFull

După cum se vede, celelalte icon-uri de pe superbar se așează cuminte la umbra jumplistului care are și el parte de o mică atenție.

B.DB2.D

 

 

Butoanele de minimize / maximize și close au primit și ele un facelift, putând arăta în două feluri (prezentate mai sus) în funcție de varianta temei pe care o alegi : Daydream (dreapta) sau Reverie (stânga). De asemenea, sunt și 2 variante de font pentru fiecare temă, Segoe UI (care e și fontul nativ din Win7) și Calibri.

Dacă vă place maxim tema asta, atunci n-am altă alternativă decât să vă dau și linku de download că deh, tema nu apare din neant la voi în calaculator. Așadar :

Download DayDreaming 24/7 Visual Style via Deviant Art

Până data viitoare, hasta la (windows) vista!

Advertisements

5 thoughts on “#Win7 Visual Style : Daydreaming 24/7

 1. Pingback: Fost-a 2011 « SszeCret's Blog

  1. Sszecret Post author

   Imi plac astea care imita OS X, desi cele pentru 7 stau cam slabut la capitolu’ asta. Era un pachet de transformare pentru xp cu care chiar reuseai sa redai si mai fidel infatisarea Mac-ului. Eh, poate s-o trezi vreunu sa faca un pachet de gen si pt. 7 🙂

   Reply
  1. Sszecret Post author

   Sincer, nu am incercat. Oricum nu e mare branza, copii toate chestiile din “themes” in C:\Windows\Reources\Themes si gata. Job done 🙂

   Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s