[RV] Top Gear Apocalypse | The Green Hornet

Pentru că de obicei oamenii se mai uită și la filme în timpu liber (a se citi weekend) , pentru că și eu sunt un om (știu, șocant) și având în vedere că scriu această bucată de text înseamnă că m-am uitat la niște (2) filme.
După această introducere inteligentă, o să-mi zic părerea despre cele 2 pelicule:

Top Gear Apocalypse (2010)

Genre / Runtime : Documentar / 75 min

topgearapocalypse

Spoiler : James și Richard se află într-o lume post apocaliptică (după un război nuclear) și încearcă să-și imagineze cum o să evolueze lumea auto. Ca de obicei, teste peste teste, întrebări peste întrebări, de genul : ”În cazul unei ierni nucleare (efectul climatic al unui război nuclear) cum vom merge la lucru?”, test în care fiecare este pus să conducă o mașină, toate geamurile fiind negre (nu fumurii, negre, astfel încât să nu poată vedea ce-i afară, totul ca să simuleze bezna eternă, un alt presupus efect al războiului nuclear) aceștia putând să se ghideze doar cu ajutorul GPSurilor. Și cum s-ar spune, ”From there it all went downhill”.
POV : Deși Jeremy nu apare în film, documentarul rămâne totuși foarte fain, cu umor în stilul caracteristic Top Gear. Se putea și puțin mai bine, da per total sunt 75 de minute din viața ta pe care cu siguranță nu o să le irosești. Mai jos, o parte din acțiune :

Rating : 9.6 / 10

Richard : You crashed me into me which is you!

James : Yeah, but you didn’t avoid you…or me.

The Green Hornet (2011)

Genre / Runtime : Action / Comedy  // 119 min

The-Green-Hornet-Movie-Poster

James Ried, deținătorul ”The Daily Sentinel” e găsit mort în curtea reședinței sale, fapt pentru care conducerea ziarului îi revine lu fiu-su. Acesta din urmă, văzând colecția de mașini a lu taică-su și potențialul celui care la întreține hotărăște să pornească într-o aventură (ceva asemănător cu benzile desenate cu super eroi, da nu chiar) , mai precis, vor să scape orașul de crime și alte chestii nasoale, da nu oricum : vor poza ca fiind răufăcători dar totuși vor fi ”băieții buni”. Și pentru că nu am eu cine știe ce talent la povestit, mă opresc aci. Mai bine vă uitați la trailer. 🙂

POV : Filmu nu e chiar genial, da  merge. Chestia chiar faină mi s-a părut a fi mașina (Black Beauty) care pe lângă că avea o grămadă de chestiuțe ”extra” scotea și un sunet bestial. Vă zic eu, oricine ar vrea să aibă așa o mașină. Eu aș vrea să am 2. :))

Rating : 8.8 / 10

Vorba aia, azi e abia sâmbătă, cine știe câte filme se mai pot vedea pân la sfârșit de weekend. 😉

Aveți ceva recomandări?

Advertisements

2 thoughts on “[RV] Top Gear Apocalypse | The Green Hornet

  1. George

    nu mi-a placut asa de mult top gear apocalypse.. oricum ultimul sezon care a inceput acum este foarte tare. Si la green hornet vreau sa ma duc la cinema cat de curand pentru ca pare interesant.

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s