MetroTwit

M.T

MetroTwit e un client de twitter pentru Windows care împrumută interfața Metro de pe Zune și Windows Phone 7 și o face într-un mod foarte fain.

E în beta (mai precis 0.4.3.0 technical beta) dar are potențial, ce îmi place și ce nu-mi place, în cele ce urmează:

463px-Thumbs_up_svg PRO

 

Poți alege din două teme, light și drak precum și culori pentru partea de sus : roșu, verde, albastru, portocaliu, violet, argintiu (mă rog, mai degrabă gri) și roz.

MTCol.

Partea de jos e dedicată controalelor, respectiv ”plusul” pentru adăugat coloane, după care listele, refresh-ul, partea în care scrii tweetul, căutarea, profilul unui anumit user și trendurile.

MT8

Toate mini-paginile de profil sau alte dialog boxuri arată în stilul caracteristic Metro, exemplu mai jos :

MT4

Progrămelul ăsta are și integrare cu aero / taskbarul din 7 în sensul în care iți arată lângă icon câte tweeturi noi ai și îți dă posibilitatea să dai refresh din chestiuța de-ți apare când te situezi cu mouse-ul pe iconița din taskbar, acel thumbnail :

MT9

463px-Symbol_thumbs_down_svg CONTRA

Ca un spin în coastă, consumul de memore se pare că e un defect la majoritatea aplicațiilor mișto (consumă doar vreo 115 mb, chiar și TweetDeck de care mă plângeam acu 2 luni consumă mai puțin) dar având în vedere că este încă în beta și că încă se lucrează la ea, aș putea să trec peste asta pentru că felul în care arată e mai suportabil de văzut mai multe ore față de T.D., părerea mea.

În ciuda consumului destul de mare de memorie, MetroTwit rămâne o aplicație bestială, în primul rând deoarece a adoptat stilul Metro (a cărui fan mă declar) dar și  pentru că simplitatea și minimalismul sunt lucruri care ar trebui să caracterizeze majoritatea aplicațiilor moderne și care place atăt ca idee dar și din punct de vedere vizual.

Download

Păreri? 🙂

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s