Cimitirul de avioane din deșertul Mojave

Dacă m-ar întreba cineva unde aș vrea să merg prin lumea asta, primul loc care mi-ar veni în minte ar fi cimitirul de avioane din deșertul Mojave. Acu o să vă întrebați ce naiba ai putea face într-un cimitir de avioane când sunt locuri de 1000 de ori mai mișto.

În primul rând, acolo sunt o grămadă de modele mai vechi de avioane printre care Boeing-747-246 , Lockheed L-101 Tristar, Boeing 727 sau chiar un Consolidated B-24 Liberator, un bombardier din al 2lea război mondial. Și ca să vă faceți o idee cam cât de ”micuț” e cimitirul ăsta, ia aruncați o privire mai jos.

mojave desert boneyard1

picture via

În al 2lea rând dacă nu te interesează avioanele astea mai vechi, dacă explorezi destul parcela ai să descoperi și avioane miilitare moderne, deși dacă te apropii prea mult s-ar putea să ai o întâlnire de gradul întâi cu o pușcă sau probabil cu un tip foarte supărat că nu păstrezi distanța. Eh și dupaia dacă esti prea încăpățânat, ”Hasta la (Windows) Vista”.

Oricum ar fi, tot vreau să-l vizitiez pentru mi se pare bestial. E ca un fel de colecție de Kinder Surprise doar că la o scară gigantica. Și dacă asta nu e foarte tare, nu știu ce e. :))

Voi ce locuri trăsnite ați vrea să vizitați? 😀

2 thoughts on “Cimitirul de avioane din deșertul Mojave

  1. George

    din cimitirul asta as vrea sa vad un Spitfire si un Mustang p-51. Insa daca ar fi sa vizitez ceva as merge in Indonezia. De atata Travel&Living cat am vazut, am ajuns la concluzia ca e buna mancarea la ei :))

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s