TV sau PC?

Să ne imaginăm (pentru că putem) că ți se taie 25% la sută din salariu* și  nu-ți mai ajung banii să plătești curentul pe care îl consumă diversele tale electrocasnice / electronice. Eh și trebe să renunți la ceva ce consumă destul de mult curent. Cum nimeni nu are de gând să renunțe la frigider (dacă e vreunu să ridice mâna sau să dea cu subsemnatul în comentariu :)) ) luăm ca ”victime” televizorul și calculatorul.Te tot codești că poate ți se mărește leafa, că poate se ieftinește curentu (da, asta e doar în imaginația mea, știu) sau poate că moare odată mătușa aia bogată care stă în State și îți revin ție toți banii. Și stai și timpu trece și faci o brânză cum se spune. Te enervezi, te duci și bei o bere, te calmezi și decizi să arunci ceva. Prima dată arunci cutia de bere la gunoi și iei alta. Dupaia arunci sandwichu ăla care stă mucegăit de-o lună. Eh și-acu vine momentul decisiv.

Te uiți în dreapta, te uiți în stânga, reperezi ținta, te îndrepți cu pași mari către locul în care se află și o faci să dispară. Întrebarea de 1000 de puncte : De ce lucru ai ales să te desparți? Și ca să fie totul puțin mai complicat, din ce cauză?

TvvsPC

* inspirat din realitate.

Advertisements

8 thoughts on “TV sau PC?

    1. Sszecret Post author

      Bai acu depinde la ce etaj stai. Daca stai la parter, nu prea iti vine sa arunci TVu pe fereastra. Nu e prea “wow” daca ma-ntelegi :))

      Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s