[RV] The Ghost Writer | Date Night | Zombieland

Chestiunea asta, articolul ăsta stă de ceva timp la draft, având în vedere că filmele asupra cărora mi-am dat cu părerea au fost vizionate în a mai mare vacanță din an, anume aia de vară. Pentru că era timp liber, pentru că afară era prea cald și pentru că am putut. Și pentru că un video face cât mai multe rânduri de bătut câmpii de genul acestora pe care le-am scris, n-aveți decât să vă uitați la ele :

The Ghost Writer (2010)

Gen : Dramă / Thriller

Practic povestea se învârte în jurul unui tip (pare-se scriitor wanna be) (Ewan McGregor) care e angajat să rescrie biografia unui ex-prim-ministru britanic, Adam Lang (Pierce Brosnan). De ce să rescrie? Pentru că predecesorul lui cică s-a înecat şi a murit înainte de a termina de scris cartea. Filmul e destul de interesant de văzut, seara sau când vă taie pe voi capu să vedeţi filme. E oricum mult mai bun decât, să zicem…Titanic II (care e a dracu de previzibil).

Nota : 9/10

The Ghost Writer Trailer

Date Night (2010)

Gen : Comedie

Date Night e un film destul de fun, cu răsturnări de situaţie destul de haioase.

E vorba de un cuplu obişnuit de americani, (Steve Carell , Tina Fey) care îşi propun să ia o pauză şi să iasă la o cină romantică (mă rog ceva asemănător). Dar când ajung la restaurant nu găsesc masă aşa că folosesc rezervarea altcuiva. Şi de-aici încolo, lucrurile se precipită. Recomand? Da 😀

Nota : 9.7/10

Date Night Trailer

Zombieland (2009)

Gen : Comedie / Horror

Zombieland are ca loc de desfăşurare o lume…infestată de zombi și urmărește călătoria unui puști de 19 ani (Jesse Eisenberg) alături de alți supraviețuitori ai acestei epidemii (Woody Harrelson, Emma Stone și Abigail Breslin) de-a lungul Statelor Unite. (Ajung chiar și în casa lui Bill Murray pe care ar trebui să-l știți din Ghost Busters). Văzut pe de-antregul, filmul e fain, deși începe destul de ciudat.

Nota : 8.5/10

Zombieland Trailer

Dacă aveți de gând să vă uitați, luați-vă și voi filmele astea la calitate HD. Durează mai mult de ”împrumutat” de pe net, dar experiența e mult mai faină. 🙂

Advertisements

2 thoughts on “[RV] The Ghost Writer | Date Night | Zombieland

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s