Și-a murit seria..

Nu mă refer la faptul că e dispărută definitiv de pe piață, dar nici mult nu mai are. Seria este Sim City.

De-a lungul anilor, Will Wright ( creator al The Sims & Sim City ) împreună cu cei de la Electronic Arts și diverși alți colaboratori au dezvoltat o serie care a avut succes în întreaga lume, în primul rând datorită conceptului nemaiîntâlnit până atunci dar și a felului în care utilizatorul avea puterea de a controla viața unui personaj virtual. De ”The Sims” cred că ați auzit toți și poate chiar ați și jucat. Sim City, e altă poveste.

Începând cu Sim City 2000

39

Sim City 3000 precum și 3000 Unlimited

g0592012u80

Sim City 4 și 4 Deluxe Edition

simcity-4-deluxe-edition

Și ajungând la mai recentul Sim City Societies.

simcitysocietiespcgo0

Eh, aici voiam să ajung. Dacă toate predecesoarele lui Sim City Societies s-au bucurat de un succes foarte mare , precum și o complexitate destul de mare , având în vedere anul în care au fost lansate pe piață, Societies a dezamăgit foarte tare.

În primul rând , prin grafică : Da, ok, sunt meniuri mai rotunde și chestii dinastea, dar dacă jucați Sim City 4 pentru o perioadă și îl comparați cu cel mai nou titlu din serie, veți vedea că cei care au produs jocul ( mă refer la studioul de producție 3D , nu la EA) l-au tratat destul de în bătaie de joc, astfel, acesta fiind mult sub predecesorii lui. Din punctul meu de vedere, EA a a făcut cea mai mare prostie prin selectarea celor de la Tilted Mill .

Din păcate, nu se știe care va fi soarta francizei. Sper că EA se va dezmetici și va angaja pe altcineva pentru următorul Sim City.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s