Migrează. Da’ e ok

La început, Hi5, Twitter, MySpace şi alte site-uri de socializare ( care nu-mi vin momentan în minte 🙂 ) au fost printre cele mai mişto idei pe care cineva le putea concepe. De ce? Pentru că fiecare avea ceva nou : Hi5 era un site de socializare, pe care îţi puteai găsi jumătatea sau cel puţin aşa era descris. Pe MySpace îţi puneai melodiile , împărtăşeai păreri sau ce-ţi mai venea prin cap cu prietenii tăi. Twitter, tot un serviciu de socializare prin care în 140 de caractere spui şi tu lumii ce faci la un moment dat, ce au făcut alţii sau diverse ştiri.

Eh, ce s-a întâmplat? A început să apară specia de oameni numiţi cocalari şi piţipoance. Aceste creaturi au început să colonizeze mai sus menţionatele servicii de socializare în speranţa că vor găsi ceva interesant acolo. Şi ce credeţi că au găsit? “Rude” de-ale lor care au cotropit respectivul spaţiu virtual înaintea lor. Şi-uite aşa a început Primul Cocalar Mondial, respectiv Războiul piţipoancelor. Din aceste două conflicte, cel mai mult a suferit Hi5 care după părerea mea, e avariat iremediabil.

MySpace nu a fost atins decât foarte puţin, dar nu poate fi considerat infectat.

Twitter? Twitter e încă stă destul de bine la capitolul ăsta, deşi mai sunt şi unii, nu-s neaparat cocalari , ci mai degrabă spammeri prin promovarea excesivă pe care şi-o fac. După părerea mea , Twitter, MySpace şi Facebook sunt cele mai “curate” servicii de socializare.

Din păcate la un moment dat o să ajungă cotropitorii şi acolo unde nu a călcat picior din specia lor. Până atunci, noi să fim sănătoşi.

P.S.: Pot să fac un mini-genocid? Da’ mic, aşa, numai pentru creaturile de mai sus. Pot?Pot?

Advertisements

5 thoughts on “Migrează. Da’ e ok

 1. Cochi

  nu puteam lipsi eu cu un comentariu la un astfel de articol! :))
  Asa eu iau poze pentru blog de pe hi5 .. si in 4 luni am reusit sa adun foarte multe.. pe my space facebook si twitter nu am vazut inca cocalari..

  Reply
 2. xmusikxkod

  Thamk God ca myspace-ul nu-i invadat de ei:))dupa parerea mea ar trebui ca hi5 sa ramana doar pentru ei,iar restul retelelor sa fie pentru persoanele normale:))

  Reply
 3. SszeCret Post author

  @bek00letz A da, uitai ca ai nevoie de macar 3 neuroni functionali pentru a scrie.
  Multam pt. all clear. Se incepe planificarea genocidului 🙂

  Reply
 4. bek00letz

  Green light pentru genocid. Partea buna la twitter e ca implica scrisul iar asta descurajeaza 98% din cocalari si pitzi. Facebook-ul insa incepe, incet-incet, s-o ia la vale, dar e ok pentru ca ai multe setari de privacy. Si chiar nu te obliga nimeni sa dai accept tuturor 🙂

  Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s