Viața vs. Blogul : Ambele în BETA

Și de ce zice titlul așa? Păi cum mai analizam ce ciripeau ceilalți pe twitter,  îmi veni în cap următoarea expresie : Blogul e ca viața omului : Mai tot timpul în BETA.

Zic asta pentru că, după cum știe toată lumea, când cineva scoate o versiune beta a programului ce urmează a fi lansat , se înțelege că mai au de lucru la el, dar vor să arate publicului o mică parte din munca depusă până acum.

Ei, așa e și cu viața. În timpul vieții vei fi mereu doar în stadiu de BETA pt. că în fiecare zi acumulezi informații ce îți influențează într-un mod mai bun sau mai puțin bun, stilul de viață. Și astfel, dintr-un Beta, devii un BETA 1.Informațiile astea pot fi văzute ca un fel de patch pt. tine. Și patch-urile astea vin în fiecare zi . Ajungi la Beta 2, Beta 3 și tot așa. Toată lumea ajunge la ”Final Version” atunci când moare. De ce? Deoarece nu mai ai ce informații să  acumulezi, deci devii Final Version.

Cu blogul e cam aceeași chestie. Doar că posibilitățile depind de astă dată, de platforma, de host și de multe alte chestii. Nu ai sa poți spune niciodată că blogul tău va arăta așa de acuma încolo până când, eu știu, decizi să renunți la el. La un moment dat îți va veni o idee și vei vrea să schimbi ceva. Neștiind sigur ce, revii la stadiul de blog beta.

Întotdeauna când ceva devine plictisitor și cineva vrea sa schimbe ceva , acel lucru se va afla în teste (versiuni alpha, beta) . Aici poate unii din voi mă veți contrazice : Da cum să fie iar in stadiu beta? E în stadiu ăsta în primele lui zile , înainte de a fi lansat și când publicul are ocazia să vadă o parte din ceea ce înseamnă versiunea finală.

Dar lucrul pe care îl ai în momentul de față ( în cazul acesta blogu) devine beta pentru noul blog îmbunătățit. ( și cu asta sper că v-am convins :)) )

În cele ce urmează o să fac o comparație făcând referire la windows :

Aci vorbim de viață : Uneori poate fi un beta la fel de instabil ca Vista, alteori la fel de stabil ca XP și în altă ocazie la fel de mișto ca Windows 7.

Deci, ca să concluzionez și să vă scap de chin și plictiseală, viața și blogul sunt într-un continuu stadiu Beta.

P.S. : Fără înjurături , aruncat de ouă, roșii sau alte obiecte contondente în direcția acestui post. Vreți să înjurați? înjurați cu perdea. Dacă nu băgăm cenzură :))

Advertisements

2 thoughts on “Viața vs. Blogul : Ambele în BETA

  1. xmusikxkod

    Thumbs up 😀 Chiar ai exprimat destul de misto aceasta idee.Si pana la urma ai dreptate,mereu apar schimbari,depinde de tine daca te schimbi in bine sau rau.Pana la urma atunci cand esti aproape de “Final Version” dupa cum ai spus mai sus deabea atunci realizezi daca “versiunile” au fost ok sau nu…

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s