Google Phone in Ianuarie 2010

Se pare ca cei de la Google nu au stat degeaba si iata ca in ianuarie anul viitor vom putea sa cumparam ( cel putin cei din State) telefonul Google intitulat Nexus One, realizat in parteneriat cu HTC, dupa design-ul celor de la Google. De asemenea, Nexus One va fi mai subtire decat iPhone.

 

Google Phone In January, Unlocked, Thinner Than iPhone

 

google phone nexus one htcAt last, the Googlephone has appeared. Forget the  Droid, the G1 and all those other Android wannabees. Google will begin to sell its own reference Android 2.1 handset, designed by Google,made by hardware partner HTC, and called the Nexus One. The phone will be sold online by Google itself.

The Nexus One will, crucially, be sold unlocked, giving Google complete control over the hardware and software with no pesky carrier interference. Even the iPhone, which has had almost unprecedented autonomy in its functionality is still constrained by carriers: AT&T’s anti-tethering paranoia is a good example.

 

 

  via

Pare-se ca cei de la Nexus va fi un motiv de ingrijorare pt. cei de la Apple. Sa vedem care vor fi preturile…

Advertisements

6 thoughts on “Google Phone in Ianuarie 2010

 1. SszeCret Post author

  @Puf : Asta nu stiam. Desi am auzit ca Yahoo! si Microsoft s-au aliat impotriva Google.
  Daca voiai sa comunicam, nu era musai sa lasi idu. Doar l-ai completat in formular , nu? Sa-mi zici daca vrei sa-l sterg sau e ok asa.

  Reply
 2. Puf

  Salutare. Sper ca stiti ca cei de la Google vor limita accesul catre unele firme competitioare, exemplu Yahoo!, si aceasta va afecta, cat de cat, opinia cumparatarolui in prealabil. Probabil va folosi un spyware.
  iPhone nu am si nici nu vreau. E prea fragil. Am un LG Viewty si sunt foarte multumit de el. Face tot ce vreau.

  Cheers! Daca vrei sa mai comunicam dati add la id: stelistu_mophis2007

  Reply
 3. SszeCret Post author

  @Cumnathu : Am auzit si eu de chestia cu fragilitatea. Pana ne obisnuim cu Googlephone, tot iPhone ramane mai misto. Desi e fragil, tre’ sa recunosti ca arata misto si are destule chestii faine. Daca nu-l arunci de la etaj, cred ca supravietuiesti vro 2-3 ani cu el. Nu?

  Reply
 4. Cumnathu

  Pai iti dai seama ca majoritatea populatiei care isi da seama in ce lume traieste va alege ce este mai ieftin…evident.Chiar astazi m`am intalnit cu cativa la orange si ma intrebau ce telefon as cumpara eu dar sa fie ieftin si bun.Pt ca doar vrea sa vb la telefon cu el…Deci ar fi Google.In plus din cate am auzit de la unele persoane iphone(si altele de la apple) se strica destul de repede…fiind foarte fragil

  Reply
 5. SszeCret Post author

  @hime E iPhone-ul foarte ok, dar sunt si aplicatii misto pentru care trebuie sa platesti. Stii vorba aia : Ce-i moca si lui Dumnezeu ii place.
  Apropo de disponibilitatea financiara, aici voiam sa ajung : Daca Nexus va fi mai ieftin decat iPhone-ul, normal ca lumea va cumpara Nexus. E o chestiune de pret , gusturi si functionalitati alte telefonului.
  Nu ne ramane decat sa asteptam…

  Reply
 6. hime

  Eu cred ca iPhone-ul e totusi mult mai ok , are mii de aplicatii , multe dintre ele gratuite … este complet ca telefon !Depinde mult de gusturi si de disponibilitatea financiara!!!

  Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s