Un gen de RE : Alin si marea plictiseala

Alaltaieri, Alin scria aici despre mini vacanta asta de 4 zile si cum si-a petrecut-o. Eu am zis ca ar fi mai misto sa-i raspund printr-un post, deci iata .

Ce-am facut eu in astea 4 zile? Voi face ca la Descopery Channel, pe zile, ia :

Ziua 1 : Sambata, ca orice om normal care are vacanta , m-am trezit …sa zic acceptabil de tarziu, pe la vreo 10 si 20j de minute cam asa. Ca sa rezum in cateva cuvinte ziua de sambata, baiscly am stat “decat” la PC si am mai ascultat niste melodii, mai pe Twitter, mai pe celelalte conturi si iaca s-a terminta ziua.

Ziua 2 : Duminica , la fel ca ziua precedenta , m-am trezit tot acceptabil de tarziu , doar ca de data asta, cu 30 de min. mai tarziu. Pe la vreo 2-3 aveam un gand , da’ foarte discret de a invata . Pana la urma tot cu netu am ramas in fata pana la sfarsitul zilei ( 23 si ceva gen).

Ziua 3 : De asta data , m-am trezit mai devreme , in jur de 10. Am mai facut curatenie prin calculator, am mai sters din poze si am instalat cateva programe ca sa vad si eu ce-i de capu lor. Pe la 1 si 10 minute, am inceput sa invat la mate pt. ca miercuri ( ieri 2 dec. ) aveam teza. Si-asa am invatat eu pana la vreo 2-3 . Restul zilei am mai iesit pana la magazinu de pe colt sa cumpar cate ceva si am mai citit putin din cartea “27” a lui William Diehl. Destul de interesanta cartea Happy

Ziua 4 : Ultima zi mi-am petrecut-o citind cartea mai sus amintita ( pe care inca n-am terminat s-o citesc ) si oleaca la PC. Cam pe la vreo 21-22 mi-am dat seama ca aveam pe a2a zi o tema la engleza pe care eu “nu am apucat sa o fac” pt. am fost foarte “prins” cu alte treburi . Am facut in viteza tema ( bine ca era la engleza) si m-am dus sa mananc o ciocolata. Dupa asta am facut ghiozdanu, m-am bagat in pat si  am mai citit cateva pagini din “27”. Am adormit la un moment dat, nu mai stiu la cat ( cred ca era 1 sau 2) si a2a zi m-am trezit chior de somn.

Na poftim. Asa mi-am petrecut eu zilele de mini vacanta . Am stat in casa si mi-am gasit de lucru. Happy

( n-aveam cum sa-i raspund lui @Alin intr-un comment pt. ca pur si simpu ar fi fost prea lung. D-aia s-au inventat post-urile.)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s