Error : Must use Windows Media Player

Am întrebat şi eu populaţia de pe twitter cine ştie o comedie mişto. @Cladyy spune Ugly Truth. Ok, l-am downloadat şi am încercat să-l vad pe BS Player. Şi dăi şi încarcă. Ce credeţi că s-a întâmplat? Well, chestia de mai jos:

Use WMP

Culmea, The Ugly Truth este că nici pe Media Player nu merge Laughing. Ţin să-l felicit pe ăla care a pus filmul pe torrent pt. că a incercat să promoveze Media Player. Iete că nu i-a ieşit. Eh, mabye next time.

P.S. : Desigur , asta cu “Use Windows Media Player” poate să fie şi din partea lui Bill Gates. Oleacă de promovare nu strică, nu?

Advertisements

6 thoughts on “Error : Must use Windows Media Player

 1. Ionut

  pai fratilor, pana la urma o sa putem deschide fisierul sau nu..adik pe mine ma enerveaza la culme, vorba lui @ssandor..stai atata si pe urma tzeapa. atat vroiam sa stiu, daca a reusit vreunul din voi sa deschida filmul cu vre-un program sau codec anume.
  salut

  Reply
 2. SszeCret Post author

  @ssandor : Don’t worry, n-am patit nimic. Desi e fun sa vezi asa ceva , in acelasi timp te enervezi pt. ai stat atata timp si ai asteptat sa se downloadeze, iar cand ii dai play iti dai seama ca file-u e o pacaleala.

  Reply
 3. ssandor

  Am întâlnit şi eu acest gen de video. Cum nu reuşeam nicicum să-l pornesc, m-am uitat în sursă. La început (probabil până ce a afişat „Use Windows Media Player”) părea a fi normal, dar de la 1% din fişier conţinea doar textul PADDING PADDING PADDING, până la sfârşit. (nu prea original, ce să zic; dacă pun acolo ceva aleator, nu-mi dau seama că e fake)
  În concluzie: Sper că nu l-ai deschis cu WMP. Pe forumuri se scrie că dacă este deschis cu WMP, automat descarcă şi porneşte un „codec” care este de fapt un virus/spyware/adware. Sigur, n-o să ruleze filmul nici aşa că doar n-are conţinut…

  Reply
 4. SszeCret Post author

  @Cumnathu’ : Eu cred ca-i mana lu’ Bill Gates. N-are destui bani, acuma mai vrea sa si folosesc WMP :))

  Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s