Windows 8 ( Chidori ) si Windows 9 – viitoarele OS-uri de la Microsoft cu arhitectura de 128 de biti

Pe 22 se lanseaza Windows 7 , oficial. Dar , Microsoft nu se opreste aici. Deja au inceput sa lucreze la Windows 8 ( Chidori) si Windows 9, viitoarele sisteme de operare care vor folosi arhitectura de 128 de biti. Pe Windows 7 Bucharest, scria :

Nu mica mi-a fost mirarea sa aflu ca Microsoft a trecut (in procesul de dezvoltare) de etapa 64 bit si priveste spre viitor, adica spre arhitecturile pe 128 bit. Windows 8, cunoscut in prezent si ca Chidori, fiind primul pas in acest sens. Si ca sa nu credeti ca va insir doar vorbe goale, aveti mai jos si dovezile (statusurile unui angajat Microsoft care lucreaza chiar la acest lucru)

Nu mai ramane decat sa asteptam si in vro 2-3 ani vom avea Win 8 sau 9 pe PC-ul personal. Depinde acuma si de succesul celor 2 viitoare sisteme de operare.  Deocamdata eu as vrea sa iau o copie originala din magazin, de Windows 7. Am auzit ca merge bine si interfata e destul de misto. Voi v-ati pune Windows 7 ? Sau ramaneti la clasicul XP cu tema de Win.7 sau Vista?

Advertisements

2 thoughts on “Windows 8 ( Chidori ) si Windows 9 – viitoarele OS-uri de la Microsoft cu arhitectura de 128 de biti

  1. SszeCret Post author

    @splashy 14 : Pfai..da’ n-am rabdare pana la 8 sau 9 care e posibil sa se lanseze cred ca anu viitor sau peste 2 ani. I must try win 7 :))

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s