Caldura si populatia – Ep. II ( sau advanced techniques)

Mbun, am ajuns si la partea a 2-a. In partea I am vorbit despre metodele simple, banale si foarte la indemana de a scapa de caldura. Acum va voi spune alte metode de a scapa de caldura, as follows :

1. Puteti sa va “aruncati” ( aveti grija de la ce inaltime) in fantana arteziana din centrul orasului ( de obicei, aceea este cea mai mare) sau din oricare alt loc. Atentie! Uitati-va la Culoarea apei si daca…exista apa in fantana Laughing. Chiar daca nu e priveliste prea neobisnuita, nu e deloc recomandabil.

2. Puteti sa asteptati sa vina ploaia. Bine inteles, ploaia NU vine cand apesi pe buton, deci luati-va un amic si jucati cartzi pana atunci. ( asta, desigur, daca nu cumva stiti dansul ploii). Si daca e o ploaie serioasa…abandonati.

3. Ar fi posibil sa scapati de caldura, ascunzandu-va in scara de bloc. Normal, acolo e bine, da’ iti cade tavanu’ in cap si sunt plozi care se joaca inauntru pentru ca afara e prea cald. NEXT>

4. Alta varianta ar fi sa mergeti la restaurant. Acolo e tot cald si nu au sprinklere ca sa va racoritzi, deci muriti de cald si aici ( ‘geaba au umbrela).

5. Ar mai fi institutiile publice, unde nu poti sa intri decat daca ai treaba, si daca intri de capu tau, se uita urat la tine in primul rand pentru ca nu ai treaba cu ei, si in al doilea rand pentru ca le “furi” aerul conditionat.

6. Una dintre cele mai eficiente metode de a scapa de caldura este mersul la padure. Aveti de unde sa alegeti paduri, dar cum toata lumea merge la gratar pentru ca “e vreme buna” , acestea ( padurile) vor fi “pline” de grataristi.

Concluziile le tragem in partea a III-a a trilogiei “Caldura si populatia”. Until next time, read this post and leave comments. Big Grin

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s