Caldura si populatia Ep. I ( sau the basics)

Afara-i cald. I mean, foarte cald Whew. Si de aceea, mai devreme aglomeratul oras in care traiesc, acum e pustiu, pentru ca nu prea ii arde nimanui sa iasa afara. Am avut ploi, acum avem calduri de 40 si ceva de grade. In autobuz, masina sau oriunde te-ai duce , nu poti scapa de caldura. Uneori, nici macar in casa. Daca ar fi mai rece putin, ar fi o vreme perfecta de iesit la un gratar , dar nu e Tongue, asa ca ne multumim cu ce avem.

Ca sa eviti caldura, te-ai putea duce la strand ( sau piscina ca suna mai misto). Sau nu, ca acolo e plin. Next, ai putea sa mergi la Mall daca esti fata, sa-ti cumperi tzoale, daca esti baiat, la agatzat sau pur si simplu sa pierzi vremea. Desigur, toata lumea s-a gandit la asta inaintea ta, deci va fi plin si Mall-ul. Dupa asta urmeaza parcurile. Aici nu ar fi o foarte mare problema… doar ca, din ideea geniala a cuiva, copacii vor fi taiati, ca draga-doamne daca iti cade vro creanga in cap sau se duce copacul peste masina. So, canci umbra.Ar mai fi la Shopping City, da’ si acolo a iesit jumate de oras la shopping ( ce-i drept, acuma nu mai e asa de aglomerat ca in prima zi, dar tot e lume) , cica se apropie diverse evenimente. In ceea ce ma priveste, banchetul.

Concluzia: Stai dom’le acasa, uita-te la T.V. si asteapta sa treaca caldura. Dupaia poate iesi afara.Peace Sign

Asta cred ca va fi primul dintr-o trilogie de post-uri pe care le voi scrie despre cat de cald e afara si cat de lipsit de inspiratie sunt.LaughingDaca o sa ma ia ZoSo la bani marunti si o sa zica pe blogul lui ca e foarte aiurea post-ul asta, ar avea in mare masura dreptate.

Until then, ma gandesc in ce va consta partea a II-a din Trilogia Caldura si populatia, si ma duc sa eat. Drooling

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s