You’re out of touch…ia hai, mai taci

Remember politicienii care sunt” foarte cinstinti” , etc. si blah , blah, balh…descrierea putand continua, dar as irosi cateva cuvinte degeaba, deci ma rezum doar la 1 singur cuvant. Nu sunt singurul, si nici ultimul care este nemultumit de ceea ce se intampla in mica mare noastra tara. Nu ma deranjeaza acesti politicieni, pentru ca sincer, exista mai multe butoane la telecomanda , printre care si MUTE sau SHUT DOWN (butonul care arata ca o bomba) 🙂 , si bineinteles, butoanele cu care poti schimba canalele. Avand in vedere ceea ce am zis mai sus , m-ati putea intreba , de ce titlul, si ce ma nemultumeste. Iata : 1. Titlul l-am ales tocmai din dorinta de a ilustra ce acestia ( oameni politici) sunt PESTE TOT si degeaba schimbi canalul ca dai peste altul mai “ dedicat pentru tara” , cel putin asa se intampla in cazul meu. Noroc ca mai exista si alte canale mai ….de entertaiment (divertisment) care mai difuzeaza si altceva decat “reforme” si aberatii ale acestor personaje.

Data viitoare cand vedeti ceva de genul acesta, si nu gasiti alt canal care sa difuzeze ceva ce va intereseaza, am un sfat :

Incet, si fara nervi, puneti telecomanda jos, ridicati-va usor,  mergeti incet spre televizor si apasati pe butonul mare care arata ca o bomba ( pentru ca asa s-au gandit aia care au facut televizorul ca ar trebui sa arate un asemenea buton, asa arata) si APASATI.

Veti vedea ca va simtiti mult mai bine.

😉

Advertisements

3 thoughts on “You’re out of touch…ia hai, mai taci

 1. cartus

  Da poti sa inchizi televizorul usor… asta pentru unii mai calmi dar cineva carenu se poate calma in 2 secunde dupa ce se enerveaza usor la televizor il ajut eu cumpara pe langa televizor un altul care sa nu functioneze si care sa aiba ecranul de: burete; cauciuc; anyway ceva moale… si de cate ori te enrvezi te duci usor dai doi pumni in el si poate te calmezi
  Dar daca esti o persoana care nu te poti controla cand iti sare tzandara imi pare rau pentru tine nu am nici o recomandare decat un psiholog/spital de glumetzi ore somethin’
  Metoda mea de calmare de cate ori ma enervez uitandu-ma la tv cand niste burtosi se mangaie pe buric si mai grohaie o prostie este urmatoarea:
  Apas pe telecomanda de la sistem pe butonul ca o bomba imi zice welcome eu ii aplic injuratura de rigoare… dupa care pun o melodie de la Parazitii la vol. maxim
  (de obicei melodia e Parazitii – Vreau sa va doara) si dupa 1 min. imi vin vecinii sa faca scandal ca dau muzica prea tare si mai si injura ei avand copii… si dupa ce ma iau la injuraturi cu 2-3 vecini sun calm si gata sa ies afara la aer curat 😉

  Reply
 2. sszecret Post author

  @ someone : Schimbi canalul, te calmezi…da ii injuri in soapta…nu poate sa nu-ti mai scape asa cate o “remarca” ( vorba profei de…stim noi ce materie) , nu ne putem ascunde la nesfarsit…si totusi unii o fac cu mai mare pricepere decat altii si deci, cum era cu licitatia :” Cine da mai mult?” , asa e si cu oamenii politici : “Cine stie mai mult?” acela castiga. Plain and simple.

  Reply
 3. someone

  eh… criza asta… incearca sa ei a faca ceva. Daca ar tace toti ar crede ca statul ascunde ceva si nu stiu daca ascunde sau nu dar totusi… sunt unii politicieni sau fosti politicieni care critica cu chestii reale pe mai marii nostrii si o fac bn.. altii incearca sa nu-si strice reputatia asa ca mai spun se ei acolo o vb, o promisiune ceva si macar stiu ca au calmat lumea… dupa 5 luni cand nik nu s-a intamplat… iarasi ii calmeaza… asta e schema lor. E ft… complicat subiectul asta dar ai dreptate… schimbi canalul si te calmezi :))

  Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s