Degeaba…

Degeaba se crede X sau Y vedeta, artist, etc. daca el lalaie 3 cuvinte pe un fond muzical de manea , jumatate din melodie suflandui-se in casca. Astea sunt “vedete autohtone” > Toate dupa noua fitza : Am blog, am bani, am microfon. De ce nu, devin artist. Cam trist, dar asta e mentalitatea. Si mai ales facandu-le reclama acestor “tinere talente” nu facem decat sa incurajam si mai mult prostia.

Dupa cum zicea cineva:

Vreau sa cred ca toti cei care deschid un microfon au voie sa faca ce vor cu el.

Sunt total de acord cu cel care a afirmat lucrul de mai sus…dar… pana intr-o anumita masura…si credeti-ma ca aceasta limita nu este cunoscuta de noile “mondenitati “ de pe la noi.

Voi ce ati prefera? Un “tanar talent”(daca la 30 si ceva sau aproximativ 30 de ani se mai poate considera “tanar talent”) care sa va sparga timpanele si geamurile cu lalaiturile lui afone sau un artist in adevaratul sens al cuvantului care stie ce este aia muzica adevarata si ale carui melodii le asculti cu placere? Eu personal , aleg a doua varianta, fara discutie.

>DAR< fiecare om are dreptul si are, o parere asa ca am doar o singura rugaminte : Faceti alegerea buna, si logica, pentru ca cei care se uita la televizor sa poata sa-l foloseasca pentru a se informa sau pentru divertisment, nu pentru a vedea prezentatoare crizate de concursuri interactive si melodii(e mult spus) ale unor VIP-uri inchipuite.

Advertisements

2 thoughts on “Degeaba…

  1. sszecret Post author

    @someone : Da, apreciem curajul si indrazneala, dar pana la o limita. Am specificat asta in post 😉

    Reply
  2. someone

    total corect! ai preocupari interesante in ultimul timp :)) totusi, atata timp cat au succes… ei se vor simti bine si vor continua dar totusi, exista oameni ( chiar multi) care inca apreciaza talentele adevarate. Pe deasupra… talentele adevarate se bucura de o alta viata ( de scena) fata de falsele talente care trebuie sa munceasca de 3 ori mai mult deoarece ele nu se prea descurca. Insa fara discriminari, sa apreciem curajul si indrazneala 😀

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s