Reclame si…atat?!?!???

Nu stiu voi ce parere aveti, dar pe mine ma enerveaza majoritatea reclamelor, din simplul motiv ca unele sunt de-a dreptul fara sens, si pe deasupra, vin in timp ce omul de rand si nu numai , se uita la film, fie el de actiune, comedie sau alt gen. Sunt de acord cu unele reclame, care chiar isi au sensul si care chiar capteaza atentia telespectatorului. Dar , NU IN TIMPUL FILMELOR / PROGRAMELOR. Sunt pur si simplu o pierdere de vreme, si daca posturile de televiziune (majoritatea) baga dupa 20 de minute de film un “set” de 10 sau 11 reclame, eu personal, cand vad un asemenea lucru, ma duc si fac cu totul altceva, pentru ca nu am rabdarea si nici interesul de a ma uita la reclame, care cu siguranta au mai fost difuzate de cel putin 10 ori in ziua respectiva, si nestiind cand se termina, nu nimeresc intotdeauna si de aceea mai pierd minute din film. Nu sunt primul si cred ca nu voi fi si primul ultimul care are aceasta parere, dar cine sa ma asculte pe mine? Ca doar ei sunt ditamai patronii de trust, nu ma vor asculta pe mine.

Voi ce parere aveti? Ce preferati? Sa vedeti un film de 120 de minute, integral , fara intreruperi si sa savurati fiecare moment, sau sa fiti nevoiti sa asteptati pentru a vedea acelasi film de 120 de minute( este doar un exemplu) pe bucati, neputand sa va dati seama exact la ceea ce se refera. Intr-adevar, exista multe alte metode de a face rost de filme, dar in acest post m-am referit strict la posturile de televiziune si la reclamele dintre filme/programe.

P.S. : Stiu ca am pus cam multe DAR-uri in post…asta este…si scuze pt. eventualele greseli (pe care mi le puteti semnala prin comentarii). 😀

Advertisements

4 thoughts on “Reclame si…atat?!?!???

 1. someone

  ooof ce ma enrveaza reclamele… insa pe reclame, un post primeste bani… iar cu cat difuzeaza mai putin cu atat bugetul este mai mic deci… insa… tot prefer clasicul tvr1 unde nu sunt reclame in timpul filmului :X dar cel mai bn e sa mergi oricum la cinematograf vinerea sau sambata cu prietenii si sa vezi un film cu efecte speciale dinamita:D 😉

  Reply
 2. sszecret Post author

  @ Cumnathu :Reclamele, in timpul programului / filmului, in principiu nu sunt bune, pentru ca, in primul rand iti distrag atentia, si in al doilea rand…sigur ai mai vazut reclama respectiva de vro cateva ori la viata ta si nu ai chef sa o revezi, dar daca vrei sa bei apa sau ceva, reclamele sunt bune…macar nu pierzi din film. Daca si patronii de trusturi ar pune reclamele pentru ca noi toti sa mai luam o pauza, si nu le-ar face asa de lungi, ar fi bine. DAR ei nu fac asta decat pentru a castiga bani. Si raman la ideea mea: Reclamele nu sunt puse intre programe ci in timpul lor. Asta ma enerveaza, e parerea mea si nu m-a influentat nimeni.

  Reply
 3. Cumnathu

  In legatura cu reclamele…..ai mare dreptate
  In primul rand fain ar fi daca nu ar fi asa de lungi pt. ca te plictisesc ; In al doilea rand dak is scurte astepti putin timp pt. a te uita din nou la televizor si dak reclamele tin vreo 5 min ai timp sa mergi 😀 sa iti iei un snack etc.
  Hai filmele , STOP reclamele…….!!!

  Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s